Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, έδωσε την απάντησή της στις κριτικές που δέχεται τον τελευταίο καιρό τόσο για την κόρη της που βρίσκεται στο Survivor όσο και για τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!».

Όπως έγραψε, ο μοναδικός λόγος που έδωσε τη συνέντευξη ήταν για να υπερασπιστεί την Μαριαλένα και να την προστατέψει. «Δεν θα είναι προετοιμασμένη η Μαριαλένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κακία μόλις βγει», σημείωσε:

Αναλυτικά η ανάρτησή της:
Διαβάζω και δέχομαι καθημερινά επιθετικά και υβριστικά σχόλια για το παιδί μου!! Μέχρι και ότι «διψάω για δημοσιότητα και πατάω στη πλάτη του παιδιού μου». Ο μοναδικός λόγος που έδωσα τη συνέντευξη ήταν για να την υπερασπιστώ – προστατέψω και να σταματήσει όλο αυτό. Δεν θα είναι προετοιμασμένη η Μαριαλένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κακία μόλις βγει.

Όπως βγαίνουν και μιλάνε από τις άλλες πλευρές για λίγη δημοσιότητα κι λένε πράγματα που δεν ισχύουν έπρεπε και εγώ να πω τις δικές μου αλήθειες όπως έχω βιώσει τελευταία.

Δυστυχώς όμως κατάλαβα αργά……. Η ζωή είναι δική της και ότι αποφάσεις πάρει θα είμαι πάντα εδώ να τη στηρίζω.. Το μόνο που θέλω το παιδάκι μου να είναι καλά και να επιστρέψει αλώβητη…