Συγγενείς και φίλοι του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να τον συνοδεύσουν την τελευταία του κατοικία.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Βίκυ Σταμάτη με τον γιο τους, η Μαρία Μαρκέζη με την κόρη της και εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου Κιάρα Μαρκέζη.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας, η Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της, έσκυψε στο πάτωμα δίπλα στο φέρετρο

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της μετάφορας προς την τελευταία κατοικία, το φέρετρο του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία, ενώ όταν τοποθετήθηκε εντός του τάφου είχε καλυφθεί με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Η Βίκυ Σταμάτη μάλιστα πριν καλυφθεί το φέρετρο με χώμα έριξε την ελληνική σημαία πάνω από το φέρετρο του συζύγου της. Μόνο το «Καλημέρα Ήλιε» του Μάνου Λοΐζου που έχει συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ θύμιζε σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο ότι εκεί κηδευόταν ο πρώην υπουργός του Κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 82 ετών.