Ένας απ’ τους πιο αγνούς και αγαπητούς φιλάθλους που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα, έφυγε από τη ζωή
Θλίψη επικρατεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον θάνατο του Γιάννη Μαντζουράνη. Μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες, αγνές και αγαπητές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων, ο γνωστός σε όλους «Εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών κι αφού το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά από πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, ενώ χτυπήθηκε και από τον κορονοϊό.

Σίγησε η φωνή του Εθνικάρα
Ο «Εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, φώναζε το περίφημο «Εθνικάρααααααα» και γινόταν παντού δεκτός με χειροκροτήματα και σεβασμό, ακόμη και στις πιο σκληρές έδρες. Ο Γιάννης Μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του Εθνικό Πειραιά από την ηλικία των 10 ετών και ποτέ δεν έλειψε από το πλευρό του, εντός και εκτός έδρας, ακόμη και στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Τον Γιάννη Ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο γιος του Γιώργος, αλλά και αρκετοί οικείοι του, όπως βεβαίως και οι φίλοι του Εθνικού.

Η φωνή του «Εθνικάρα» σίγησε για πάντα αλλά θα μείνει για πάντα στις μνήμες των φιλάθλων ως ένας αγνός και ρομαντικός φίλος ενός ποδοσφαίρου μιας άλλης εποχής…