Νέα στοιχεία , έρχονται στη δημοσιότητα, για τον θάνατο του ψαροντουφεκά, ττην σορό του οποίου ο ψαράς πέταξε πίσω στη θάλασσα στο Πήλιο.

Θάνατος ψαροντουφεκά στο Πήλιο: Ο ψαράς “άφησε” δύο φορές την σορό στη θάλασαα!
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 74χρονου ψαροντουφεκά που βρέθηκε πνιγμένος νωρίς το πρωί της Κυριακής ανοιχτά του Πηλίου.

Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα, στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 52χρονος ψαράς που εντόπισε το πτώμα του άνδρα.

Ο 52χρονος πήγε να μαζέψει τα δίχτυα του, έφυγε όμως αντικρίζοντας το άψυχο σώμα του ψαροντουφεκά χωρίς να ειδοποιήσει τις Αρχές και ώρες αργότερα, πιθανόν το απόγευμα του Σαββάτου πήγε ξανά στο σημείο, έκοψε τα δίχτυα για να τα μαζέψει και έφυγε.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, αντί να τον βγάλει στη στεριά και να ειδοποιήσει τις Αρχές, πέταξε ξανά το πτώμα στη θάλασσα και έφυγε χωρίς να αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, έδωσε κατάθεση για το περιστατικό και στη συνέχεια με προφορική εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος. Θα αποφασιστεί εάν ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.

Ποιος ήταν ο 74χρονος ψαροντουφεκάς

Ο 74χρονος ήταν κάτοικος Αγριάς Βόλου, συνταξιούχος τραπεζικός, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ξεκίνησε το Σάββατο για το εξοχικό του σπίτι στην Αργαλαστή, αλλά από το απόγευμα δεν έδινε σημεία ζωής.