Εισβολή στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποίησαν πριν από λίγο μέλη του Ρουβίκωνα.

Περίπου 20-30 άτομα εισέβαλαν, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «αλωνίζοντας» σε όλους τους ορόφους, ενώ επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του υπ. Κώστα Σκρέκα.

Αρχικά, δύο άτομα μπήκαν στο υπουργείο και στη συνέχεια έκαναν σήμα για να μπουν οι υπόλοιποι. Ανέβηκαν στον 7ο όροφο και έφτασαν στο γραφείο του υφ. Νίκου Ταγαρά, όπως και στον δεύτερο όροφο στο γραφείο της γ.γ. Ενέργειας, Αλεξάνδρας Σδούκου.

 

Οι δράστες άνοιξαν πανό που έγραφε «κράτος εμπρηστής», πέταξαν φέιγ βολάν και κατευθύνθηκαν και στους άλλους ορόφους, επιχειρώντας μεταξύ άλλων να μπουκάρουν στο γραφείο του υπ. Κώστα Σκρέκα, που βρίσκεται στον 6ο όροφο.

Οι άνδρες της Ασφάλειας πρόλαβαν και κλείδωσαν τις πόρτες, προφυλάσσοντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, με αποτέλεσμα οι εισβολείς να φύγουν άπρακτοι από τον 6ο και να κατευθυνθούν σε άλλους ορόφους, πετώντας φέιγ βολάν.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αυτή τη στιγμή στον χώρο έχουν φτάσει άνδρες των ΜΑΤ. Είναι αδιευκρίνιστο εάν έχουν αποχωρήσει τα μέλη του Ρουβίκωνα. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει προσαγωγές.

 

Υπενθυμίζεται ότι τέλη Αυγούστου, μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πετάξει φέιγ βολάν στο σπίτι του υπ. Κώστα Σκρέκα, στο Κρυονέρι