Την θάλασσα την λατρεύεις αλλά δεν παίζεις μαζί της!
Δεν αρκεί να είσαι καλός και υπεύθυνος χειριστής ταχυπλόου,πρέπει να είσαι και ήσυχος…
Πρέπει δηλαδή να ξέρεις οτι στον καθρέφτη του σκάφους σου έχεις μηχάνημα που δεν θα σε προδώσει.Αλλά επειδή και τα μηχανήματα φθείρονται,πρέπει να ξέρεις επίσης,οτι αν σε προδώσει θα υπάρχει πάντα αυτός που θα σε βγάλει από τα δύσκολα.

Η εταιρία Βιτσεντζάκης Marine Services παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών συντήρησης, επισκευής μηχανών ταχυπλόων και σκαφών αναψυχής.Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Yamaha και συμβεβλημένος συνεργάτης των Suzuki, Mercury και Tohatsu ο Γιάννης Βιτσεντζάκης και οι συνεργάτες του ,δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να λύσουν κάθε σου πρόβλημα.

Η εταιρεία σχεδιάστηκε ειδικά για τις υπηρεσίες μηχανών θαλάσσης και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το σκεπτικό της εταιρίας αφορά την εξέλιξη, την τεχνογνωσία και την εξυπηρέτηση των πελατών με έναν προσανατολισμό κάλυψης των διαφορετικών αναγκών ως προς τα κενά που έχουν άλλες εταιρίες του είδους και την συναισθηματική ασφάλεια αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον πελάτη ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας με τις μηχανές θαλάσσης και τα μηχανοκίνητα σκάφη έχει τις δυνατότητες να υλοποιήσει κάθε εξατομικευμένη απαιτήση.

Η ομάδα του Γιάννη Βιτσεντζάκη φροντίζει να είναι πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις και τα νέα μοντέλα και να παρέχει τις υπηρεσίες της με γνήσια ανταλλακτικά και έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση.

Βιτσεντζάκης Marine Services

Κορωπί-Αγ. Αναργύρων 112, Αττική

email: info (@) vms.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά το service θαλάσσιων μηχανών,για ανταλλακτικά ή ακόμα και για αγορά επινοινωνήστε με την VMS…

+30 694 533 5486