Αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες της 13χρονης να ξεφύγει από τον 45χρονο που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να την αρπάξει, σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο 45χρονος φαίνεται πως ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του τουλάχιστον για 1,5 χιλιόμετρο την ανήλικη, η οποία είχε βγει για βόλτα με το ποδήλατό της. Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τρίτη, 1 Ιουνίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας πίεζε την 13χρονη να μπει στο αυτοκίνητό του, λέγοντάς της ότι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί μόνη τέτοια ώρα και μάλιστα έγινε ιδιαίτερα φορτικός και με περισσό θράσος, απαίτησε η ανήλικη να μπει μέσα στο αμάξι του. Ακολουθούσε το κορίτσι από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της Ραφήνας μέχρι το λιμάνι και την οδό Νηρέως- Πρωτέως.

Σύμφωνα δε με το Irafina.gr, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς περιγράφοντας την προσπάθεια αρπαγής της «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».