Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύει στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να… δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν! Στις «Άγριες Μέλισσες» της Τρίτης 18 Μαΐου, η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη, που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι. Ο Δούκας «χάνει» άλλον έναν γιο, ενώ η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια.

Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Στα αποκλειστικά πλάνα του «Πρωινού» από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί της Τρίτη (18/5) ο Δούκας είναι πλέον απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του και προκαλεί την Ελένη που μένει πλέον δίχως «όπλα». Στο spoiler για τη συνέχεια της σειράς μαθαίνουμε μια τραγική σκηνή κοντά στο φινάλε της σειράς!

Ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler για το φινάλε της σειράς. Ο πόλεμος Ελένης – Δούκα θα φτάσει μέχρι το τέλος. Ο κύκλος αίματος και εκδίκησης θα κορυφωθεί στο τελευταίο επεισόδιο. Θα δούμε και πολύ σκληρές σκηνές για τον συνεταιρισμό, σκηνές φαρ γουέστ. Η Μυρσίνη θα μάθει τα πάντα για τη νύχτα του φόνου του Σέργιου, του γιου της. Σοκ και δέος από τη Μυρσίνη που μαθαίνει ότι η δολοφονία έγινε από τις τρεις αδερφές – τις τρεις «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη παθαίνει παροξυσμό και αμόκ και σκέφτεται μόνο να πάρει εκδίκηση και να τους κάνει κακό. Σκέφτεται πώς να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά! Μάταια προσπαθούν τα δύο της παιδιά να της αλλάξουν γνώμη. Το τελευταίο βράδυ στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε την Ελένη με τις δύο αδερφές της, τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων. Εκεί θα συμβεί ένα πολύ άσχημο κακό και η επόμενη μέρα θα τα βρει όλα διαλυμένα στο Διαφάνι. Και κάπως έτσι θα οδεύσουν οι ήρωες – και όσοι θα έχουν απομείνει όρθιοι – προς το μεγαλειώδες φινάλε του 2ου κύκλου. Ένα φινάλε μίσους και εκδίκησης για τις «Άγριες Μέλισσες».